Gyorsan HITEL

Banki hitelek gyorsan, egyszerűen

info: Írjon nekünk!
Telefon: +36 70 605 8792

Hitelkalkulátor

Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Banki hitelek bar listásoknak

Kölcsön bar listásoknak! Lehetőség van a hitel felvételére a BAR listán szereplőknek is

BAR listára került? Aktív báros? Passzív báros? Elutasítják a hitelkérelmét? Nem jut lakáshitelhez?

A banki hitel bírálatakor a hitelminősítés egyik pontja a BAR lista – mai nevén KHR lista – ellenőrzése, hogy a leendő hitelfelvevő szerepel-e ezen a feketelistán. Mi segítünk Önnek a legjobb megoldást megtalálni. Önnek is személyi kölcsönre szüksége?


A BAR lista, vagy mai elnevezése szerint, KHR lista (Központi Hitelinformációs Rendszerben) olyan hitelfelvevők névsora, akiknek a mindenkori minimálbért meghaladó és legalább 90 napja fennálló hiteltarozása van valamelyik bank, hitelintézet, pénzintézet felé.

Ha Önnek ilyen hiteltartozása van, sajnos komoly esély van rá, hogy Ön a KHR lista (BAR lista) szereplője lett. Amennyiben ezt a hiteltartozást még nem egyenlítette ki, úgynevezett aktív BAR lista szereplője. Amint rendezi ezt a tartozást passzív bar státuszba kerül. A passzív BAR lista státusz 1 év után törlődik.

Manapság, ha Ön aktív BAR listásként kíván egy hitel adósa lenni, valószínűleg elutasítják a hitelkérelmét, hiszen a hitelminősítés fontos pontja e lista ellenőrzése. Ne dőljön be azoknak a reklámfogásoknak, amelyek aktív BAR-listásoknak kínálnak hitelt, minimális feltételekkel.
Persze alternatív megoldások léteznek, kérje szakértő munkatársunk ajánlatát és segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Sokkal könnyebb a helyzet, ha Ön már az adósságrendezés után áll vagyis tartozását rendezte és már csak a passzív bar lista szereplője a feketelistán, hisz passzív barosoknak hitel több helyen is van. Így már több bank is szóba áll a leendő adóssal, attól függően, hogy mit szeretne, más feltételekkel. Akár szabad felhasználásúhitel, adósságrendező hitel vagy hitelkiváltás legyen is az elképzelés, megvalósítjuk!

Kérem, ajánlatkérésekor mindenképp jelezze munkatársunknak, ha nem biztos a BAR lista státuszában, hogy a hitelügyintézés kezdetekor ki ne maradjon előzetesen a BAR lista ellenőrzése, mert leendő ügyfelünkként megvédjük Önt a potyára kifizetett előzetes költségektől.

 

Copyright 2006-2010 Dimax Consulting Kft. - Minden jog fenntartva.